- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του κακοποιημένου βρέφους στην Κυπαρισσία
Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το ηλικίας τεσσάρων μηνών παιδί
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος πατέρας του κακοποιημένου βρέφους, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 20χρονος πατέρας που κατηγορείται για κακοποίηση τεσσάρων μηνών βρέφους στη Μεσσηνία.
Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ του gargalianoionline, ενώ το βρέφος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγία Σοφία».
Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον 20χρονο είναι να καταβάλει χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα και τέλος να παραμείνει μακριά από το παιδί έως και την δίκη.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, όταν οι γονείς μετέφεραν το παιδί από χωριό του δήμου Τριφυλίας, στο οποίο διαμένουν, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς είχε σπασμούς, και από εκεί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έκριναν ότι το παιδί έπρεπε να διασωληνωθεί και να φύγει άμεσα για νοσοκομείο της Αττικής, όπως και έγινε.
Οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι το μωράκι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.
Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές καθώς διαπιστώθηκε πως το παιδί έπασχε από σύνδρομο ανατάραξης και έφερε μώλωπες στο σώμα του.
Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ σε βάρος της μητέρας για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων καθώς σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.