Δύο άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί ως υπεύθυνοι για το μαζικό revenge porn στην Πάτρα
Η λίστα με τα θύματα περιλαμβάνει 141 φακέλους


Εξαρθρώνεται το κύκλωμα που διακινούσε βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών στην Πάτρα. Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα.
Ταυτοποιήθηκαν ως υπεύθυνοι για την υπόθεση μαζικού revenge porn στην Πάτρα δύο άνδρες κάτοικοι Αθηνών. Το κύκλωμα αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελίες γυναικών, που είδαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές.
Οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν πριν από έξι μήνες και προ ημερών κλήθηκαν για κατάθεση από τις εισαγγελικές Αρχές της Πάτρας.
Τα βίντεο είχαν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν και διακινήθηκαν μέσω εφαρμογής διαμοιρασμού μεγάλων αρχείων. Κάθε αρχείο έχει και το ονοματεπώνυμο της κάθε κοπέλας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», πάνω από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο περιλαμβάνει το σχετικό αρχείο το οποίο «μοιράζεται» από κινητό σε κινητό εν αγνοία των νεαρών γυναικών. Το υλικό διατίθεται μέσω της εφαρμογής «mega play». Η απόδειξη για το ποιος το μοιράζει, ποιος το χρησιμοποιεί και ποιοι έκαναν τη βιντεοσκόπηση είναι δύσκολη, καθώς δεν έχει αναρτηθεί δημόσια. Το συγκεκριμένο αρχείο με τις 141 γυναίκες μπορεί εύκολα να ανακτηθεί στο κινητό αρκεί να γνωρίζει κάποιος αυτόν που το έχει στη κατοχή του.
Υπολογίζεται ότι το εν λόγω υλικό έχει διακινηθεί σε δεκάδες κινητά τηλέφωνα μέχρι τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο μία από τις 141 έχει προβεί σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων που διέρρευσαν βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ, pelop.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διασώστες, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι - Θα αποβιβαστούν την Παρασκευή στο νησί
Η 13χρονη Δήμητρα πέθανε από σηψαιμία
Κλειστά σχολεία σε Σύρο, Τήνο, Άνδρο και Μύκονο - Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός
Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός
Αποτυπώνεται η σεισμική αναταραχή στην περιοχή
Τόνισε επίσης ότι «σε άλλες εποχές θα έβαζαν κάποιοι ακόμα και εισαγγελείς να μας κυνηγούν»
Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία
Καπνίσαμε τα ελληνικά πούρα και τα βρήκαμε θαυμάσια!
Δείτε τον χάρτη με τους σεισμούς στην περιοχή έως τις 4 Φεβρουαρίου
Δέσμευση για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας σε βάρος των γυναικών
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Θήρας - Μεταβαίνουν στη Σαντορίνη Μητσοτάκης και Κικίλιας
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου...θέλει ντύσιμο καλό
Αυστηροποιούνται οι ιατρικοί έλεγχοι – Σκέψεις για πρακτική εξέταση
Μετά το μπαράζ σεισμικών δονήσεων στο νησί
Τουριστικές ροές χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής - Προτάσεις βελτίωσης
Περιέργως κανείς από τους λάτρεις του φυσικού κάλλους δεν πήρε χαμπάρι εργασίες που απαιτούν βαριά μηχανήματα και εργάτες
Δυνάμεις της πυροσβεστικής στην περιοχή
Σε κινητοποίηση όλος ο κρατικός μηχανισμός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.