- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Βροχές, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ.
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα ανατολικά ηπειρωτικά.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα του Ιονίου, τη Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της υπόλοιπης Στερεάς και της Εύβοιας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 21, στην Ήπειρο από 9 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23-24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 23-25 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.