Γερμανός δικηγόρος που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο βρέθηκε νεκρός σε φαράγγι
Είχε χαθεί αρχές Σεπτεμβρίου στο Καμαραϊκό Σπήλαιο στις νότιες πλαγιές του Ψηλορείτη.
Ψηλορείτης: Εντοπίστηκε η σορός του 53χρονου Γερμανού δικηγόρου και περιπατητή, που αγνοείτο από τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η αναζήτηση 53χρονου διακεκριμένου Γερμανού δικηγόρου και περιπατητή τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί αρχές Σεπτεμβρίου στο Καμαραϊκό Σπήλαιο στις νότιες πλαγιές του Ψηλορείτη.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα μία ομάδα Γερμανών περιπατητών που αναζητούσαν τα ίχνη του, εντόπισαν μία ανθρώπινη σωρό σε δύσβατη περιοχή στο Ζαρό του δήμου Φαιστού και συγκεκριμένα στο Φαράγγι των Βοριζιων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός ανήκει στον 53χρονο Γερμανό και βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. Εκτιμάται, δε, πως ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση από ύψος τουλάχιστον 150 μέτρων. Να σημειωθεί πως δίπλα του βρέθηκαν διάφορα ροσωπικά αντικείμενα που παραπέμπουν στον 53χρονο Γερμανό αλλά και η ταυτότητα μέσα σε ένα σακίδιο.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της εξέτασης του DNA όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν η ανάσυρση της σορού του άτυχου άνδρα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Η Άνοιξη είναι δειλά - δειλά εδώ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.