Ελλαδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Σε ηλικία 77 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος
Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος © ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Πέθανε στα 77 του χρόνια ο δημοσιογράφος - Η πορεία του στον Τύπο

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Παρίσι στην Αρχιτεκτονική, αλλά τις εγκατέλειψε για τη Νομική. Τελικά, τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Υπήρξε συνιδρυτής της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και πολιτικός συντάκτης των εφημερίδων «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη» και «Καθημερινή», όπου διετέλεσε αρχισυντάκτης αλλά και διευθυντής (2004-2006).

Από το 2003 έως το 2004 ήταν ραδιοφωνικός σχολιαστής στον σταθμό «Σκάι» ενώ υπήρξε αρθρογράφος στον «Κόσμο του Επενδυτή» και είχε συνεργαστεί με το ραδιόφωνο της ΝΕΤ.Υπήρξε τέλος συνεργάτης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», κυρίως σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ενώ έχει συγγράψει το βιβλίο «Οι άρχοντες της παρακμής».

Ο Γιάννης Οικονόμου για τον θάνατο του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έκανε την εξής δήλωση για την απώλεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου: «Ο Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος υπήρξε ένας άξιος και σεμνός λειτουργός του Τύπου. Ένας δημοσιογράφος που στήριξε την μαχητική και ψύχραιμη δημοσιογραφία του στη βαθιά παιδεία του. Επιπλέον, ανέλαβε για πολλά χρόνια θέσεις ευθύνης, από τις οποίες προήγαγε τη δημοσιογραφία. Αιωνία η μνήμη του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ