Ελλαδα

Διαρρήκτης πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα στην Ομόνοια για να αποφύγει τη σύλληψη

Το βίντεο από την κάμερα αστυνομικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καταδίωξη διαρρήκτη σε ταράτσες στην Ομόνοια
Καταδίωξη διαρρήκτη σε ταράτσες στην Ομόνοια © Youtube / SKAI

Ομόνοια: Καταδίωξη σε ταράτσες και σκεπές για τη σύλληψη διαρρήκτη - Το βίντεο - ντοκουμέντο από κάμερα αστυνομικού

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διαρρήκτη στην Ομόνοια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο από την κάμερα αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δείχνει τον διαρρήκτη να πηδά από ταράτσα στην ταράτσα για να αποφύγει τις χειροπέδες. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στην οδό Ελευσινίων, όταν κακοποιός εισέβαλε σε ρετιρέ πολυκατοικίας και αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο διαρρήκτης, που είχε πάνω του έναν σουγιά, προσπαθεί να διαφύγει πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να τον συλλάβουν ενώ προσπαθεί να βρει διέξοδο σε σκεπή με κεραμίδια. 

Στο βίντεο ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς να του ζητάει να παραδοθεί, λέγοντάς του «κάτσε εκεί που είσαι». Όμως εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει. Έτσι πηδάει στο πίσω μέρος ενός κτιρίου και από εκεί στα κεραμίδια ενός άλλου σπιτιού, με τον αστυνομικό να ακολουθεί. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο διαρρήκτης έφτασε στην άκρη της στέγης. Τότε, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Αποκλειστικό: Σύλληψη κακοποιού σε στέγη στην Ομόνοια | Οι Δεκατιανοί | 17/09/2022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY