Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Η 35χρονη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

Λίγες ημέρες πριν βρεθεί δολοφονημένη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Ο ύποπτος και το θύμα
Γυναικοκτονία στη Λάρισα © onlarissa.gr

Γυναικοκτονία στη Λάρισα:Η καταγγελία 35χρονης για ενδοοικογενειακή βία και το ενδεχόμενο διαφυγής του υπόπτου στο εξωτερικό.

H 35χρονη Ιωάννα, η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμα της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα, είχε προχωρήσει λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα σε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 27χρονου συντρόφου της, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται από τις αρχές ως ύποπτος για τη νέα γυναικοκτονία. 

Η Ιωάννα βρέθηκε νεκρή την περασμένη Πέμπτη τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα, πάνω σε στρώμα στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση του Χρήστου Κραβαρίτη, έφερε «εμπιεσματικό κάταγμα δεξιά κροταφοβρεγματικά της κεφαλής μετ’ αποκαλύψεως του εγκεφαλικού παρεγχύματος, από θλων και αμβλύ όργανο, ενώ κειτόταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα».

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Προσπάθησε να φύγει από τη χώρα ο σύντροφος του θύματος | Οι Δεκατιανοί

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου

Οι αρχές αναζητούν ως βασικό ύποπτο για τη γυναικοκτονία, τον σύντροφο της 35χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχει καταφέρει να περάσει τα σύνορα και γι' αυτό ενημερώνουν τις αρχές γειτονικών χώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγες μέρες ο άνδρας, που είναι παλιός γνώριμος των αρχών, φέρεται να επιχείρησε να φύγει από την Ελλάδα από την περιοχή της Ειδομένης περνώντας στη Βόρεια Μακεδονία. Εκεί τον σταμάτησαν οι αρχές, είδαν ότι δεν μπορεί να βγει εκτός Ελλάδας και τον γύρισαν πίσω. Τότε ακόμη δεν είχε γίνει γνωστή η γυναικοκτονία κι έτσι η κίνηση του να περάσει τα σύνορα δεν θεωρήθηκε ύποπτη.

Λάρισα: Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 35χρονης | 10/09/2022 | EΡΤ

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Η έντονη δυσοσμία που φαινόταν να προέρχεται από πολυκατοικία στην οδό Παπαναστασίου, ήταν το γεγονός που έκανε για πρώτη φορά τους κατοίκους της περιοχής να κινητοποιηθούν. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η ιδιοκτήτρια καταστήματος κοντά στην πολυκατοικία, αποφάσισε να διερευνήσει από που προερχόταν τελικά η δυσοσμία και γι’ αυτό κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Εκεί αντίκρισε νεκρή την 35χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται την τελευταία εβδομάδα να μην είχε δώσει σημείο ζωής. 

Το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου η αστυνομία δέχεται κλήση από τη γυναίκα που πρώτη μπήκε στο διαμέρισμα, και μετέβη στο σημείο. Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν, κατέβηκαν τα σκαλιά που οδηγούσαν στο υπόγειο. Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα της 35χρονης τυλιγμένο με ένα πάπλωμα. Ήταν ήδη σε αποσύνθεση. 

Σύμφωνα με περίοικους του ζευγαριού, δεν είχαν πολλές σχέσεις με τη γειτονιά, κυκλοφορούσαν κυρίως βραδινές ώρες και είχαν αρκετές εντάσεις. Όπως αναφέρει το onlarissa, το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνικοί.

Τι λέει περίοικος για τη δολοφονία της 35χρονης στη Λάρισα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ