Ελλαδα

Μελέτης Κοροπούλης: Τι λέει ο επιχειρηματίας για την πτώση από μπαλκόνι στο Κολωνάκι

Η ανάρτησή του στο Instagram

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μελέτης Κοροπούλης: Η απάντησή του σε δημοσιεύματα για την πτώση του από μπαλκόνι στο Κολωνάκι.

Ο Μελέτης Κοροπούλης επέλεξε μέσω Instagram να απαντήσει σε όλα όσα γράφονται για την πτώση του από μπαλκόνι στο Κολωνάκι. Ο 35χρονος επιχειρηματίας αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του και σχολιάζει τα δημοσιεύματα για το γεγονός. 

«Φίλοι μου αγαπημένοι και λαχταρισμένοι σας ευχαριστώ ολόκαρδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Μικρή η ζημιά του Ταρτάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής. Ευχαριστώ την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία με ειδική μνεία στο ΑΤ Συντάγματος, για τη φροντίδα και την άμεση δράση τους», έγραψε ο Μελέτης Κοροπούλης και συνέχισε: «Αγαπητοί δημοσιογράφοι, δημοσιολόγοι και άλλοι που ενδιαφέρεστε, σας ευχαριστώ και εσάς για το ενδιαφέρον και τα λόγια σας. Και μιλώντας για δράκους, όπως μόνο εσείς ξέρετε, πτήσεις και πτώσεις, φούντες, φουνταρίσματα και τέτοια έχω να προσθέσω @vlepo_drakous. Υγ. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μην γράφετε βλακείες. Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά!».

Η ανάρτηση του Μελέτη Κοροπούλη © Instagram

Μελέτης Κοροπούλης: Τι λέει για την κατάσταση της υγείας του

«Είμαι καλά στην υγεία μου, δεν νοσηλεύομαι απλά έχω τραυματιστεί στα πόδια μου», δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» ο Μελέτης Κοροπούλης, ενώ φέρεται να διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πέφτει από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην Τσακάλωφ, έχοντας στις τσέπες του χιλιάδες ευρώ.