Ελλαδα

Ωρωπός-Νεκρός 17χρονος διανομέας: Ποινική δίωξη στον οδηγό που τον παρέσυρε

Το ξέσπασμα του πατέρα του μαθητή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI

Ωρωπός - Δυστύχημα με θύμα 17χρονο: Η ποινική δίωξη, το χρονικό του τροχαίου και οι δηλώσεις του πατέρα του μαθητή.

Ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε τον θάνατο και εγκατάλειψη ασκήθηκε στον οδηγό του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος διανομέας στον Ωρωπό.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εξαφανίστηκε ενώ ενώπιον της αστυνομίας εμφανίστηκε ο αδελφός του, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ισχυριζόμενος πως ήταν ο οδηγός. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή κατάθεση. Όταν ο 17χρονος κατέληξε στο τμήμα εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα, στο οποίο φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Την ίδια ώρα, διενεργείται εισαγγελική έρευνα για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς δίπλωμα.

Ωρωπός - Νεκρός 17χρονος διανομέας: «Το παιδί μου δεν γυρνά πίσω»

«Μου πήρε το παιδί… Αυτό τίποτε άλλο. Το παιδί μου δεν ξαναγυρνά πίσω», δηλώνει ο πατέρας του 17χρονου διανομέα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Ωρωπό. Ο πατέρας του 17χρονου έφτιαξε εκκλησάκι στο σημείο κοντά στις παλιές φυλακές Ωρωπού, όπου έχασε τη ζωή του ο 17χρονος. 

«Ό,τι και να λέω, ό,τι και να κάνω, η Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι να μένουν έξω», είπε ο πατέρας του 17χρονου και πρόσθεσε: «Βγήκε ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα και το παρέσυρε. Και ο οδηγός του ΙΧ ήταν πιωμένος. Τον τράκαρε και έφυγε. Τον εγκατέλειψε». 

«Ακούμε έναν φοβερό θόρυβο. Πεταγόμαστε πάνω και βλέπουμε αυτό το παλικαράκι πάνω στα κάγκελα. Ήταν τόσο μικρό παιδάκι. Μόλις 17 χρονών. Διασκορπίστηκαν τα πάντα. Μέχρι και μέσα στον κήπο πετάχτηκαν κομμάτια», είπε περίοικος στο Mega. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ