Ογκολόγος ζήτησε 10.000 ευρώ από καρκινοπαθή για φάρμακο που δεν υπάρχει
Σε αναστολή ο γιατρός
Θεσσαλονίκη: Ογκολόγος ζήτησε 10.000 για φάρμακο κατά του καρκίνου - Η καταγγελία της συζύγου καρκινοπαθούς
Σύζυγος καρκινοπαθούς κατήγγειλε γιατρό στη Θεσσαλονίκη για παράνομο χρηματισμό, καθώς ζήτησε λεφτά προκειμένου να φέρει φάρμακο που δεν υπάρχει.
Σύμφωνα με τον Ant1, ο γιατρός ζήτησε το ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να φέρει ένα φάρμακο για τον καρκίνο από την Αμερική, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα ο γιατρός να παραδεχτεί αργότερα στη δικηγόρο της οικογένειας ότι το φάρμακο δεν υπάρχει και ότι πήρε τα χρήματα για προσωπική του χρήση.
«Με το που έγινε η καταγγελία στις 3 Αυγούστου, ο συγκεκριμένος γιατρός μπήκε σε αναστολή καθηκόντων, υπέβαλε παραίτηση και ο φάκελός του έχει μεταβιβαστεί τόσο στο Υπουργείο Υγείας και στην αρμόδια ΥΠΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο GRTimes, η διοικήτρια του Θεαγενείου Νοσοκομείου, Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη – Ξουρή. Η διοικήτρια δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Εισαγγελέα. «Με λίγα λόγια η κινητοποίηση του μηχανισμού ήταν άμεση και οι όποιες ποινές θα του επιβληθούν πλέον από τη δικαιοσύνη» πρόσθεσε η κα. Ξουρή.
Σε ερώτηση για το αν έχει υποπέσει στην αντίληψή της ανάλογο περιστατικό από τον ίδιο γιατρό, η διοικήτρια του Θεαγενείου ξεκαθάρισε πως ο «συγκεκριμένος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και έχει κρατήσει κάποια στοιχεία, τα οποία βέβαια θα ερευνήσει η δικαιοσύνη».
Σύμφωνα με την κ. Μεταξούλα Βασιλείου, ο ογκολόγος φέρεται να ζήτησε από την ίδια και τον σύζυγο της, ποσό 10.000 ευρώ για να του φέρει φάρμακο από την Αμερική. Ο γιατρός, που παρακολουθούσε τον ασθενή τα τελευταία τρία χρόνια, ζήτησε να καταβάλουν το ποσό στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να τους φέρει το φάρμακο, ωστόσο το φάρμακο δεν ήρθε ποτέ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.