Ελλαδα

Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ψητοπωλείο στον Βόλο - Δύο τραυματίες (εικόνες & βίντεο)

Η μαρτυρία της συζύγου του 54χρονου ιδιοκτήτη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δύο τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ψητοπωλείο στον Βόλο. Πώς έγινε το ατύχημα. Τι λέει η σύζυγος του 54χρονου ιδιοκτήτη.

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 54χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη το πρωί της Δευτέρας στον Βόλο, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε και ένας 35χρονος υπάλληλος που υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στην κουζίνα κατά τη διάρκεια αλλαγής της φιάλης υγραερίου. Προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές εντός του καταστήματος και κατέρρευσε και η βιτρίνα. Στο σημείο έφτασαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να επέμβουν αφού από την έκρηξη της φιάλης δεν προκλήθηκε πυρκαγιά.

Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ψητοπωλείο στον Βόλο © magnesianews.gr
Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ψητοπωλείο στον Βόλο © magnesianews.gr

Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ψητοπωλείο στον Βόλο - Τι περιγράφει η σύζυγος του ιδιοκτήτη

Την ίδια ώρα η σύζυγος του 54χρονου περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η ισχυρότατη έκρηξη.

«Από χθες το βράδυ η φιάλη είχε πρόβλημα. Δεν άνοιγε και καλέσαμε την εταιρεία που μας την αλλάζει. Σήμερα το πρωί ήρθε ο υπάλληλος και του είπε ο άνδρας μου τι συνέβαινε. Ο νεαρός προσπάθησε να ελέγξει την φιάλη μέσα στο μαγαζί και έγινε η έκρηξη» είπε αρχικά η σύζυγος του 54χρονου και συμπλήρωσε «το κακό ήταν πως είχαμε ανάψει όλες τις ψησταριές με κάρβουνα και κάναμε ήδη προετοιμασία. Τότε ο σύζυγός μου μπήκε μέσα στην κουζίνα και άρπαξε την φιάλη που έσκασε για να την πετάξει έξω. Τον είχαν τυλίξει οι φλόγες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, gegonota.news