Ελλαδα

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Η ανάρτησή του με το χάρτη της επιδείνωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kakokairia-attiki-broxi-vroxes-kairos.jpg
Κακοκαιρία στην Αττική © ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους έντονα φαινόμενα με καταιγίδες σήμερα και αύριο προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιώντας για κατά τόπους έντονα φαινόμενα με καταιγίδες σήμερα και αύριο.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση που πραγματοποίησε έκανε λόγο για για κατά τόπους έντονα φαινόμενα με καταιγίδες, επισημαίνοντας ότι η βόρεια Ελλάδα θα «χτυπηθεί» περισσότερο από τα φαινόμενα, τα οποία κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Αναλυτικά στην ανάρτηση του, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης κατά πάσα πιθανότητα και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

Χάρτης: Όσο πιο κοντά στις πορφυρές κυρίως αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες αλλά να είναι και ισχυρές, οπότε και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και προβλήματα!! Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά φαινόμενα»!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ