Ελλαδα

Αύριο στη Λάρισα η κηδεία της ναυτικής δοκίμου

«Δεν ξέρω από τι πέθανε το παιδί μου» λέει ο πατέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολεμικό Ναυτικό: Εξιτήριο για τους δύο δόκιμους
Η 19χρονη ναυτική δόκιμος, Θάλεια Κορδαμπάλου

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου - Σήμερα μεταφέρεται στη Λάρισα με C-130 η σορός της.

Με C-130 θα μεταφερθεί σήμερα το απόγευμα από τη Νάπολη στη Λάρισα, η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου. Ο λόγος που καθυστέρησε η μεταφορά μία μέρα είναι επειδή η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε μέχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Να σημειωθεί πως τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής αναμένεται να βγουν άμεσα λόγω και της πίεσης που ασκήθηκε από την ελληνική πλευρά.

Να σημειωθεί πως στο στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 θα επιβαίνουν και οι γονείς της κοπέλας που βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα στην ιταλική πόλη για να παραλάβουν τη σορό της κόρης τους. Η κηδεία της Θάλειας Κορδαμπάλου θα γίνει αύριο, Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου.

Ο πατέρας της άτυχης δοκίμου, μιλώντας στο MEGA, ελπίζει η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του παιδιού του:

«Δεν ξέρω να σας πω από τι πέθανε το παιδί μου. Διαβάζω κι εγώ σενάρια αλλά στην πραγματικότητα κανείς δε γνωρίζει. Ελπίζω αύριο να είμαστε στην Ελλάδα, εφόσον το επιτρέψει η γραφειοκρατία που υπάρχει εδώ, στην Ιταλία, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο, η κηδεία έχει κανονιστεί ήδη να γίνει τη Πέμπτη το μεσημέρι», δήλωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ