Ελλαδα

Με C-130 θα μεταφερθεί στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας

Έπειτα από τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο της Ιταλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μισό χάμπουργκερ και ένα μιλκ σέικ προκάλεσαν τη δηλητηρίαση στη 19χρονη Θάλεια
Η 19χρονη ναυτική δόκιμος, Θάλεια Κορδαμπάλου

Με C-130 αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα το απόγευμα από τη Νάπολη στη Λάρισα, η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου.

Με C-130 θα μεταφερθεί σήμερα το απόγευμα από τη Νάπολη στη Λάρισα, η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου. Είχε προηγηθεί η διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο της Ιταλίας.

Να σημειωθεί πως στο στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 θα επιβαίνουν και οι γονείς της κοπέλας που βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα στην ιταλική πόλη για να παραλάβουν τη σορό της κόρης τους. Η κηδεία της Θάλειας Κορδαμπάλου θα γίνει την Τετάρτη στη Λάρισα.

Να θυμίσουμε πως ο θάνατος της 19χρονης πρωτοετούς (φέτος θα φοιτούσε στο 2ο έτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων) έγινε κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου θερινού εκπαιδευτικού πλου μετά τον απόπλου από το Λαγκουλέτ της Τυνησίας και πριν τον κατάπλου στη Νάπολη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το γεύμα σε fast food του Λαγκουλέτ της Τυνησίας είναι αυτό που όπως φαίνεται της προκάλεσε τροφική δηλητηρίαση και κατ' επέκταση οδήγησε στη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της και στη συνέχεια στον θάνατό της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ