Ελλαδα

Κυψέλη: Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 37χρονο

Πώς εντοπίστηκε ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυψέλη: Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 37χρονο
Στον εισαγγελέα ο υπήκοος από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη για τη δολοφονία της 36χρονης ομοεθνούς του στην Κυψέλη © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κυψέλη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 37χρονο από το Μπαγκλαντές.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στον 37χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές που μαχαίρωσε θανάσιμα 36χρονη ομοεθνή του χθες το μεσημέρι στην Κυψέλη.

Σε βάρος του δράστη, που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, απαγγέλθηκαν, επιπλέον, και οι κατηγορίες για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας.

Ο 37χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός αποδίδει το έγκλημα σε οικονομική διαφορά που υπήρχε με το θύμα. Υποστηρίζει, επίσης, ο κατηγορούμενος, πως η 36χρονη, που του είχε υποσχεθει ότι θα χώριζε τον σύζυγο της προκειμένου να μείνουν μαζί, στο επίμαχο ραντεβού αρνήθηκε το χρέος που είχε απέναντι του και του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά.

Έγκλημα στην Κυψέλη - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 36χρονης αλλοδαπής, που διαπράχθηκε, μεσημβρινές ώρες της 28-8-2022, σε οδό στην περιοχή της Κυψέλης. Δράστης είναι 37χρονος ομοεθνής της.

Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον περιβάλλοντα χώρο και εντόπισαν εντός κάδου απορριμμάτων, μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος και το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών»

Ο δράστης είχε σχέση με το θύμα - Τη δολοφόνησε στη μέση του δρόμου

Η θήκη με το μαχαίρι που αγόρασε απο το κέντρο της Αθήνας για να κατακρεουργήσει το θύμα του πρόδωσε τον «σφαγέα απο το Μπαγκλαντές» και αποκάλυψε ενα ερωτικό δράμα που τα τελευταία χρόνια παιζοταν στην Κυψέλη.

Δράστης και θύμα δούλευαν μαζί στην ίδια επιχείρηση και όπως είπε στους αστυνομικούς ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσαν ερωτική σχέση. Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος και τον συντηρούσε η γυναίκα του η οποία δανειζόταν χρήματα απο τον δολοφόνο και εραστή της.

«Μαζεύτηκαν 20.000 ευρώ και δεν μου τα έδινε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε πως διέπραξε την ειδεχθή πράξη λέγοντας πως οταν του ζήτησε να χωρίσουν πήγε και αγόρασε ενα μαχαιρι απο την Ομόνοια, πήγε στο σπίτι της και της ζήτησε να κατέβει κάτω. Οταν εκείνη εμφανίστηκε της ζήτησε το λόγο για την αποφαση του χωρισμού και τα χρήματα. Και όταν αρνήθηκε να τα δώσει όρμησε πάνω της και την έσφαξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ