Κρήτη: Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από επίθεση της πρώην συζύγου του.
Π εριστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε τα προηγούμενα 24ωρα στο Ηράκλειο, ωστόσο αυτή τη φορά το θύμα ήταν ο άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Ηράκλειο προκειμένου να παραλάβει το παιδί τους, το οποίο βρίσκεται υπό την επιμέλειά του.
Έξω από την πόρτα όμως άρχισε ένας καυγάς με την 31χρονη να επιτίθεται λεκτικά στον πρώην σύζυγό της, ενώ κάποια στιγμή -σύμφωνα με την καταγγελία- κλώτσησε δυνατά τον 31χρονο.
Εκείνος εξαιτίας της κλωτσιάς παραπάτησε και έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στα πόδια.
Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο κατάγματα στο πόδι. Την επόμενη ημέρα ο 31χρονος κατέθεσε μήνυση στις αρχές με τους αστυνομικούς να αναζητούν την πρώην σύζυγό του χωρίς όμως να την βρίσκουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.