Ελλαδα

Κρήτη: Αγροτικό όχημα καταδίωξε αυτοκίνητο με Γερμανούς τουρίστες για μία προσπέραση

Μήνυση από την οικογένεια των τουριστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.© EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Καταδίωξη αυτοκινήτου με τουρίστες στην Κρήτη από αγροτικό: Η προσπέραση, οι απειλές και η μήνυση

Στιγμές που θα μπορούσαν να αποτελούν σκηνές από κινηματογραφική ταινία έζησαν Γερμανοί τουρίστες στο Πέραμα Μυλοποτάμου στην Κρήτη, όταν αγροτικό όχημα φέρεται να καταδίωξε το δικό τους ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για μία ...προσπέραση

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής (19/8). Η οικογένεια των Γερμανών τουριστών επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα. Στον δρόμο προσπέρασαν νόμιμα ένα αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την περιοχή και, συγκεκριμένα, ο πατέρας με τους δυο του γιους και την κόρη του. Οι ντόπιοι φέρεται ότι θεώρησαν προσβολή ότι τους προσπέρασε ενοικιαζόμενο, ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι εσκεμμένα. Η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα. 

Μόλις και τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν, ο οδηγός του αγροτικού επιτέθηκε στον γιο του οδηγού που καθόταν στη θέση του συνεπιβάτη και τον γρονθοκόπησε άγρια, ενώ ο δεύτερος γιος της οικογένειας προσπάθησε να προστατέψει τον αδερφό του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες από την ΕΡΤ, τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο συνοδηγός του αγροτικού κινήθηκε με ένα μαχαίρι προς το μέρος της οικογένειας των τουριστών, που μπήκαν στο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής φέρεται να ήταν εκείνοι που «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση.

Οι δύο δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, αλλά δεν έχουν συλληφθεί ακόμη. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, που λήγει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, οι δράστες αναζητούνται από τις αρχές. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ