Ελλαδα

H στιγμή που το δέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης καταπλακώνει τον 51χρονο οδηγό μηχανής (βίντεο)

Εισαγγελική παρέμβαση για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το δέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης έχει καταπλακώσει τον 51χρονο οδηγός μηχανής
Το δέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης έχει καταπλακώσει τον 51χρονο οδηγός μηχανής © Κρήτη Tv

Στο Ηράκλειο Κρήτης βίντεο δείχνει το δέντρο να καταπλακώνει τον 51χρονο που είχε σταματήσει με τη μηχανή του στο φανάρι.

Τα δραματικά γεγονότα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε τον οδηγό μηχανής, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα το Κρήτη TV, δείχνει τη στιγμή που το δέντρο εκριζώνεται ξαφνικά και πέφτει κατά μήκος του οδοστρώματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια δυστυχήματος με το δέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Παράλληλα, συνελήφθη ο προϊστάμενος Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης για τον θάνατο του 51χρονου, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.

Ηράκλειο: Καρέ - καρέ η στιγμή της φονικής πτώσεις του δέντρου στην λεωφόρο Δημοκρατίας

Δέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης σκότωσε 51χρονο οδηγό μηχανής - Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν με το δέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 51χρονος, συνέβη λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (18/8) στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο ύψος του Κρητικού φούρνου, λίγο πριν από το Α’ Νεκροταφείο Ηρακλείου. Το δέντρο καταπλάκωσε τον μοτοσικλετιστή μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Ο άτυχος άνδρας είχε σταματήσει με το δίκυκλο στο φανάρι, καθώς είχε γίνει «πορτοκαλί», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Από την εκρίζωση του πελώριου πεύκου, έσπασαν οι πλάκες του πεζοδρομίου.

Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε δικυκλιστή στην Λεωφόρο Δημοκρατίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ