Ελλαδα

Στον εισαγγελέα η νεαρή που μαχαίρωσε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Τι είπε η αδερφή της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον εισαγγελέα η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη επειδή νόμιζω πως είναι ερωμένη του συντρόφου της.

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας η 25χρονη γυναίκα που μαχαίρωσε 27χρονη στην περιοχή της Πυλαίας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομολογήσει την πράξη της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να της ασκηθεί ποινική δίωξη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας- Χορτιάτη σε κλήση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο με πιθανό τραυματισμό ατόμου από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 27χρονης γυναίκας, με την ταυτοποίηση και τη συνακόλουθη σύλληψη της δράστιδος.

Πρόκειται για 25χρονη αλλοδαπή, η οποία απογευματινές ώρες χθες (18-08- 2022), στην περιοχή της Πυλαίας, ακολούθησε 27χρονη ομοεθνή της που κατευθυνόταν πεζή στην οικία της και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

«Τη μαχαίρωνε και φώναζε πως έχει σχέση με τον άντρα της», είπε η αδελφή του θύματος

Η αδελφή της 27χρονης που δέχθηκε τις μαχαιριές μίλησε για το συμβάν τονίζοντας πως η δράστιδα φώναζε την ώρα που μαχαίρωνε το θύμα πως έχει σχέση με τον άντρα της. Κάτι το οποίο δεν γνώριζε η αδελφή της 27χρονης αφού πρόκειται «για έναν πολύ κλειστό άνθρωπο».