Ελλαδα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 25χρονος που μαχαίρωσε αδέλφια σε γλέντι στην Κρήτη

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI

Ηράκλειο Κρήτης: Συμπλοκή σε γλέντι με δύο τραυματίες - Δίωξη σε 25χρονο - Πώς έγινε το επεισόδιο

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα, Τετάρτη (17/8) οι τρεις δράστες της αιματηρής συμπλοκής σε γλέντι σε χωριού του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο εισαγγελέας άσκησε στον 25χρονο ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος. Ο 25χρονος πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής. Στους άλλους δύο δράστες, τον 43χρονο και τον 42χρονο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες σε βαθμό πλημμελήματος και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.Ο τέταρτος εμπλεκόμενος της υπόθεσης, τον οποίο αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες οι αρχές, έκανε την εμφάνισή του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost ο δικηγόρος του 20χρονου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να παραδοθεί στις αρχές και αύριο αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει.

Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο

Όλα συνέβησαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλλι Πεδιάδος, όπου πραγματοποιούνταν κρητικό γλέντι για τη γιορτή της Παναγίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, όλα ξεκίνησαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο που επιχειρούσε να χορέψει στην πίστα. Έχοντας όλοι καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα, μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος να μαχαιρώσει τα δύο αδέρφια 24 και 20 χρονών.

Ο 20χρονος άνδρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 20χρονος έχει δεχθεί τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα τα οποία κρίνονται σοβαρά από τους γιατρούς. Στο Βενιζέλειο βρίσκεται και ο 24χρονος αδερφός του ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ