Ελλαδα

Βρετανός φαρσέρ ανακοίνωνε ψεύτικες καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Ζακύνθου

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bretanos

Συνελήφθη ένας Βρετανός φαρσέρ, ο οποίος ανακοίνωνε ψεύτικες καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Ζακύνθου.

Όρεξη για πλάκα είχε ένας 22χρονος Βρετανός τουρίστας. Ο νεαρός βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου και κατευθύνθηκε στο χώρο όπου βρισκόταν το μικρόφωνο του αεροδρομίου όπου έκανε ανακοινώσεις που αφορούσαν καθυστερήσεις πτήσεων.

Συγκεκριμένα έλεγε ότι «θα υπάρχει εξάωρη καθυστέρηση της πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο του Γκατγουικ».

Ένας άλλος επιβάτης κατέγραψε τη σκηνή και ο 22χρονος πιάστηκε στα πράσα όταν είπε ότι η πτήση για Μάντσεστερ θα έχει καθυστέρηση έξι ωρών. Φυσικά, τέτοια πτήση εν ήταν προγραμματισμένη ενώ προκλήθηκε σύγχυση μεταξύ των επιβατών καθώς όλοι αναρωτιούνταν τι συνέβη. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο χώρο ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου μαζί με έναν αστυνομικό. Ο νεαρός συνελήφθη ενώ δεν του επιτράπη να επιβιβαστεί στην πτήση του.

Φυσικά, τέτοια πτήση δεν ήταν προγραμματισμένη με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση μεταξύ των επιβατών καθώς όλοι αναρωτιούνταν τι συνέβη. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στο χώρο ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου μαζί με έναν αστυνομικό. Ακολούθως, ο νεαρός συνελήφθη ενώ δεν του επιτράπη να επιβιβαστεί στην πτήση του.

«Περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες και τότε ακούσαμε από τα μεγάφωνα περίεργες ανακοινώσεις. Όταν σήκωσα το βλέμμα του, είδα έναν νεαρό στο μικρόφωνο και έβγαλα το τηλέφωνό μου για να τραβήξω βίντεο. Έκανε περίπου τρεις ή τέσσερις ανακοινώσεις για πτήσεις που θα καθυστερούσαν αρκετές ώρες.

Οι αντιδράσεις του κόσμου είχαν πλάκα, αφού το μισό αεροδρόμιο δεν μπορούσε καν να τον δει. Πιθανότατα έγινε αντιληπτός όταν έκανε την τελευταία ανακοίνωση για το Μάντσεστερ. Η παρέα του ανησυχούσε πολύ διότι δεν ήξεραν αν θα τον αφήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που είδε τον 22χρονο και πρόσθεσε:

«Λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι αφέθηκε τελικά ελεύθερος παρότι του είπαν ότι θα τον κρατήσουν στο αεροδρόμιο και θα του κατασχέσουν το διαβατήριο για τρεις μέρες. Όμως μετά από λίγο του είπαν απλώς να φύγει», συμπλήρωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ