Ελλαδα

Ο Μπόρις Τζόνσον ήρθε στην Ελλάδα και πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μπόρις Τζόνσον: Η άφιξη στην Ελλάδα και τα ψώνια σε σούπερ μάρκετ της Νέας Μάκρης 

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μπόρις Τζόνσον. Ο Μπόρις Τζόνσον, η οικογένεια του οποίου διατηρεί εξοχική κατοικία στο Πήλιο, βρίσκεται στη Νέα Μάκρη. Μαζί με τη σύζυγό του βρέθηκαν σε σούπερ μάρκετ προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο από το «Πρώτο Θέμα», ο Μπόρις Τζόνσον παίρνει τα προϊόντα της αρεσκείας του από το ράφι και προχωρά προς τη σύζυγό του, Κάρι. Μέσα στο σούπερ μάρκετ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αναγνώρισαν και έβγαλαν το κινητό τους τηλέφωνο για να απαθανατίσουν τη στιγμή. Μάλιστα, κάποια κυρία ακούγεται να του λέει «hi», με τον ίδιο να ανταποδίδει. Λίγη ώρα αργότερα, Μπόρις και Κάρι, φτάνουν στο ταμείο και πληρώνουν για τις αγορές τους. Στη συνέχεια, το ζεύγος Τζόνσον μπαίνει σε ένα από τα οχήματα της ασφάλειας του και επιστρέφει στο κατάλυμά του.

Μπόρις Τζόνσον: Το σπίτι στο Πήλιο 

Ο Μπόρις Τζόνσον σχεδόν κάθε χρόνο απολαμβάνει μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πήλιο, όπου ο πατέρας του διατηρεί εδώ και δεκαετίες εξοχική κατοικία. 

Το σπίτι του Μπόρις Τζόνσον στο Πήλιο είναι μια διώροφη έπαυλη με τέσσερα υπνοδωμάτια και πισίνα, χτισμένη με τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού πέτρινου οικήματος με κεραμοσκεπή. Η «Villa Irene» βρίσκεται στον οικισμό του Χόρτου και απέχει λίγα λεπτά από ιδιωτική παραλία, ενώ είναι απομονωμένη από άλλες κατοικίες. Η βίλα είναι περιστοιχισμένη από ελαιόδεντρα.