Ελλαδα

Πέρασαν τη νύχτα στον Πειραιά γιατί ο σκύλος τους δεν έγινε δεκτός σε κανένα ξενοδοχείο (βίντεο)

Η απίστευτη ταλαιπωρία ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ζευγάρι στον Πειραιά δεν έγινε δεκτό σε κανένα ξενοδοχείο, επειδή είχε σκύλο. Πέρασε τη νύχτα στο λιμάνι.

Στο λιμάνι του Πειραιά διανυκτέρευσε ένα ζευγάρι, καθώς κανένα ξενοδοχείο δεν δεχόταν τον σκύλο που είχαν μαζί τους. Το ζευγάρι ήρθε την Παρασκευή (12/8) με τρένο από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρει το πλοίο της γραμμής για Κρήτη.

Επιχείρησαν να βρουν ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να περάσουν τη νύχτα. Ωστόσο, με έκπληξή τους, διαπίστωσαν ότι κανένας ξενοδόχος δεν τους δεχόταν, όταν μάθαινε ότι είχαν σκύλο. Έτσι, αναγκάστηκαν να παραμείνουν στο λιμάνι του Πειραιά.

«Μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος» - Τι δήλωσε το ζευγάρι που πέρασε τη νύχτα στο λιμάνι του Πειραιά

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σκύλου από το λιμάνι του Πειραιά, όπου πέρασε μαζί με τη σύζυγό του τη νύχτα.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο Μετρό, καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι... Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένο και εμείς.

Το ζευγάρι με τον σκύλο στο λιμάνι του Πειραιά ρώτησε για δωμάτιο σε έξι ξενοδοχεία © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

» Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια» τόνισε από τη μεριά της η σύζυγος του άνδρα, την ώρα που ο σκύλος ήταν ξαπλωμένος στο οδόστρωμα που υπάρχει στο λιμάνι του Πειραιά.