Ελλαδα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 32χρονης που είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα

Πού εντοπίστηκε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εξαφάνιση 32χρονης από την Αθήνα: Αίσιο τέλος στην περιπέτειά της - Είχε σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό της

Συναγερμός είχε σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 32χρονης γυναίκας. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 3 Αυγούστου 2022 από το Μεταξουργείο, ενώ η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στις 12 Αυγούστου σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η 32χρονη από τη Βουλγαρία πριν εξαφανιστεί είχε καλέσει τη μητέρα της στο τηλέφωνο και της είχε αναφέρει πως έπεσε θύμα κλοπής και κακοποίησης.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η 32χρονη είχε έρθει στις 18 Ιουλίου από τη χώρα της στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους. Διέμενε σε ένα ξενοδοχείο στην Πλατεία Καραϊσκάκη, απ’ όπου χάθηκαν τα ίχνη της στις 3 Αυγούστου, όταν και μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της, η οποία ήρθε εσπευσμένα στην Αθήνα για να τη βρει καθώς της είχε πει την περιπέτεια που έζησε και της ζητούσε να έρθει να την πάρει.

Τα ρούχα της τα είχε αφήσει στο ξενοδοχείο, ενώ μαζί της φαίνεται πως είχε την ταυτότητά της και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως είναι κλειστό. Τις τελευταίες ημέρες έδειχνε έντονα προβληματισμένη, ενώ από ένα κατάστημα τροφίμων που διατηρούν ομοεθνείς της στην περιοχή η μητέρα της έμαθε πως ίσως την ημέρα που εξαφανίστηκε να φορούσε ένα μπλε φόρεμα αφού την έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση εντοπισμού της το «Χαμόγελο του Παιδιού», αφορμή για τον συντονισμό των αστυνομικών αρχών υπήρξε η ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Alert και όχι η ενδοϋπηρεασιακή τους επικοινωνία.