- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τουρκικό UAV έκανε υπερπτήση πάνω από τα Τριανήσια Αστυπάλαιας. Αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε.
Μη επανδρωμένο τουρκικό αεροσκάφος UAV πραγματοποίησε υπέρπτηση στις 11:43 πάνω από τα Τριανήσια Αστυπάλαιας στα 19.000 πόδια.
Ειδικότερα, το UAV εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και στη συνέχεια πέταξε πάνω από τα Τριανήσια -που βρίσκονται νοτιοανατολικά της Αστυπάλαιας, νοτιοδυτικά της Κω - Νισύρου και βορειοδυτικά της Καρπάθου- στα 19.000 πόδια, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
Το τουρκικό UAV αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συγκεκριμένη συστάδα νησίδων έχει κηρυχθεί από το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο Natura 2000 ως Ζώνη Ειδικής Προστασίας για τα πτηνά : Άρτεμης (θαλασσσοπούλι-Calonectris diomedea), Μαυροπετρίτης (γεράκι-Falco eleonorae) και Μύχος (θαλασσοπούλι-Puffinus yelkouan).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.