Ελλαδα

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο χειριστής του ταχύπλοου που τραυμάτισε τον 15χρονο στην Άνδρο

Νέες λεπτομέρειες για το ατύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος
Άνδρος: Σε χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ υποβλήθηκε ο 15χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Άνδρος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο 15χρονος - Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός του ταχύπλοου.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό με τον τραυματισμό ενός 15χρονου στην Άνδρο έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο 15χρονος έκανε ψαροντούφεκο τη στιγμή που τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος που χειριζόταν ένας 33χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι στον 33χρονο χειριστή του ταχύπλοου έγινε μέτρηση της ποσότητας του αλκοόλ από τα στελέχη του λιμεναρχείου της Άνδρου και βρέθηκε ότι η αλκοόλη ήταν άνω του προβλεπόμενου ορίου. Με προφορική εντολή εισαγγελέα ο 33χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 15χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο

Καλά στην υγεία του είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 15χρονος. Το παιδί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Άνδρο στην Ελευσίνα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το ατύχημα στην Άνδρο

«Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Άνδρου για περιστατικό τραυματισμού 15χρονου ημεδαπού, από ταχύπλοο σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Κορθίου ν. Άνδρου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τον 15χρονο, ο οποίος νωρίτερα διενεργούσε υποβρύχια αλιεία με χρήση ψαροντούφεκου και τραυματίστηκε από ταχύπλοο σκάφος με 33χρονο ημεδαπό χειριστή.

Ο 15χρονος, αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αττικής.

Από το Λιμεναρχείο Άνδρου, που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθη ο 33χρονος χειριστής του ταχύπλοου. Επιπροσθέτως, στον ανωτέρω διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση , όπου διαπιστώθηκε ότι η αλκοόλη ήταν άνω του προβλεπόμενου ελάχιστου ορίου και ως εκ τούτου του επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ