Ελλαδα

Στα χέρια των Αρχών δύο άτομα για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια

Τι κατήγγειλε το θύμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δύο συλλήψεις για βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια - Τη μέθυσαν και μετά ο ένας τη βίασε - Η καταγγελία.

Θύμα βιασμού από έναν 33χρονο καταγγέλλει πως έπεσε μία 32χρονη γυναίκα από την Αθήνα η οποία βρίσκεται στην Κρήτη. Όπως ανέφερε ο άνδρας τη μέθυσε και τη βίασε.

Η 32χρονη πήγε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/8) κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου ότι ένας 33χρονος από το Ρέθυμνο τη μέθυσε και στη συνέχεια τη βίασε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το flashnews.gr σημειώθηκε στα Ανώγεια τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Για τον βιασμό της γυναίκας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων συνελήφθησαν δύο Έλληνες 33 και 45 ετών κάτοικοι Ανωγείων από αστυνομικούς του Α.Τ. Ανωγείων.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι οι δύο Έλληνες προσέφεραν στη γυναίκα αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να τη μεθύσουν και ο ένας εξ αυτών, ο 33χρονος, να προβεί στην πράξη του βιασμού.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ αμέσως μετά, οι δύο άνδρες, μετέφεραν στο κέντρο υγείας Ανωγείων τη γυναίκα όπου την άφησαν, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες τα στοιχεία των οποίων τους είναι γνωστά.

Την προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ η γυναίκα που υπέστη το βιασμό παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, flashnews.gr