Ελλαδα

Ανακουφισμένος ο πατέρας της Νικολέτας που συνελήφθη ο 22χρονος δολοφόνος της

Το δράμα της οικογένειας μετά τον άδικο χαμό της ανήλικης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 22χρονος Πακιστανός έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι
Ο 22χρονος Πακιστανός έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ο πατέρας της Νικολέτας, της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, δηλώνει ανακουφισμένος που συνελήφθη ο 22χρονος Πακιστανός. Ο δράστης ομολόγησε τη γυναικοκτονία

Στον 22χρονο Πακιστανό σύντροφο της κόρης του που συνελήφθη στα Σκόπια αναφέρθηκε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας. Η κόρη του δολοφονήθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Αραχώβης από τα χέρια του 22χρονου.

Ο πατέρας της ανήλικης, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του 22χρονου συντρόφου της, δηλώνει ανακουφισμένος για τη σύλληψη του καθ' ομολογίαν δράστη της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι.

«Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε ένα άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη... μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα», είπε ο κ. Καρολίδης στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι τα μικρότερα αδέρφια της 17χρονης βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα η αδερφή της που την εντόπισε νεκρή.

«Έχω άλλα τρία παιδιά πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πως να συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι... ράκος είναι όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» ανέφερε επίσης.

Γυναικοκτονία 17χρονης: Ο πατέρας της Νικολέτας στον ΑΝΤ1

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος Πακιστανός ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα (8/8). «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» είπε ο δολοφόνος της Νικολέτας στο Περιστέρι στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ