Ανακουφισμένος ο πατέρας της Νικολέτας που συνελήφθη ο 22χρονος δολοφόνος της
Το δράμα της οικογένειας μετά τον άδικο χαμό της ανήλικης


Ο πατέρας της Νικολέτας, της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, δηλώνει ανακουφισμένος που συνελήφθη ο 22χρονος Πακιστανός. Ο δράστης ομολόγησε τη γυναικοκτονία
Στον 22χρονο Πακιστανό σύντροφο της κόρης του που συνελήφθη στα Σκόπια αναφέρθηκε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας. Η κόρη του δολοφονήθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας στην οδό Αραχώβης από τα χέρια του 22χρονου.
Ο πατέρας της ανήλικης, η οποία βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του 22χρονου συντρόφου της, δηλώνει ανακουφισμένος για τη σύλληψη του καθ' ομολογίαν δράστη της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι.
«Τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε ένα άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;» ανέφερε.
Και πρόσθεσε: «Μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη... μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα», είπε ο κ. Καρολίδης στον ΑΝΤ1.
Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι τα μικρότερα αδέρφια της 17χρονης βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ιδιαίτερα η αδερφή της που την εντόπισε νεκρή.
«Έχω άλλα τρία παιδιά πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πως να συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι... ράκος είναι όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» ανέφερε επίσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος Πακιστανός ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα (8/8). «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» είπε ο δολοφόνος της Νικολέτας στο Περιστέρι στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα ενημερωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Το φαινόμενο φαίνεται να οφείλεται πιθανότατα σε φυσικά αίτια
Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από τον Κορυδαλλό
Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη
Η μητέρα έδειξε ως δολοφόνο την κόρη - «Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει η 23χρονη
Θα μείνουμε στο βολικό για πολλούς σήμερα και θα αγνοήσουμε την παρακμή και τη συρρίκνωσή μας που με μαθηματική βεβαιότητα έρχεται αύριο;
Με ευαισθησία και ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LAMDA Development προχώρησε άμεσα σε δράσεις αποκατάστασης και ασφάλειας της Πεντέλης.
«Ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε. Μου είπε "ντροπή σου που έχεις φίλο τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον στηρίζεις"»
Έκκληση από την οικογένειά του
Του έγινε τρεις φορές ΚΑΡΠΑ
Γιατί να θέλουμε οι μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας να είναι αντικοινωνικοί ωχαδερφιστές πανηγυρτζήδες που απαιτούν δικαιώματα απαλλαγμένα από κάθε υποχρέωση;
Τον τράβηξε έξω από το βαν και τον ξυλοκόπησε
Πότε θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας
Είχαν έρθει στη χώρα μας για το ματς με την Εθνική Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.