Ελλαδα

Φωτιά στη Χαλκίδα: Η πυρκαγιά καίει πίσω από το νοσοκομείο (βίντεο)

Πυροσβέστες προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Συναγερμός στη Χαλκίδα από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πίσω από το νοσοκομείο, στην Καλογρίτσα. Επιχείρηση των πυροσβεστών για να μη φθάσει η πυρκαγιά στο πεδίο βολής.

Φωτιά στη Χαλκίδα προκάλεσε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Καλογρίτσα σήμερα Σάββατο (6/8), το απόγευμα, πίσω από το νοσοκομείο της πόλης.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής, κάτοικοι της περιοχής, εθελοντές αλλά και οχήματα των δήμων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επιχειρούν στην περιοχή, ενώ η αστυνομία ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Ανάστατοι κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους, παρακολουθώντας με αγωνία την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στη Χαλκίδα. Έχουν σηκωθεί εναέρια μέσα και επιχειρούν, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού στην πυρκαγιά. Στην περιοχή Καλογρίτσα πνέουν ενισχυμένοι άνεμοι, που δυσχεραίνουν τους πυροσβέστες.

Μάχη με τις φλόγες στη Χαλκίδα δίνουν οι πυροσβέστες - Σε εξέλιξη η φωτιά

Στη Χαλκίδα για τη φωτιά έχουν κινητοποιηθεί 31 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμει ένα πεζοπόρο τμήμα.

Από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Ανησυχία υπάρχει για το πεδίο βολής που βρίσκεται στην περιοχή, σύμφωνα με δημοσίευμα στο evima.gr.

Φωτιά στη Χαλκίδα: Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης

Η πυρκαγιά στη Χαλκίδα καίει σε δύσβατο σημείο. Πυροσβέστες δίνουν μάχη για να περιορίσουν το καταστροφικό της έργο. Στα social media έχουν αναρτηθεί βίντεο από την επιχείρηση κατάσβεσης.