Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό 19χρονης στα Χανιά

Τι είπε στην απολογία του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χανιά: Προφυλακιστέος 27χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό 19χρονης - Η καταγγελία της κοπέλας και η σύλληψη

Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων κρίθηκε σήμερα (5/8) ο 27χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης σε παραλιακό μπαρ στην περιοχή των Φαλασάρνων το βράδυ της Κυριακής και ο οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας από τις Αρχές μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η 19χρονη.

Ο κατηγορούμενος σε βάρος του οποίου η εισαγγελέας είχε απαγγείλει την κατηγορία του βιασμού, οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Χανίων προκειμένου να απολογηθεί. Ο 27χρονος μετά το πέρας της 3ωρης και πλέον, διαδικασίας, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται στις φυλακές Αγυιάς, έως ότου οριστεί η τακτική δικάσιμος. 

Ο κατηγορούμενος αρνούνταν την πράξη για την οποία κατηγορείται. Σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της ανάκρισης έπαιξε το ιατροδικαστικό πόρισμα που είχαν στα χέρια τους Εισαγγελέας και ανακριτής. Επίσης, κατέθεσαν και δύο μάρτυρες που φέρονται να ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Η ανάκριση συνεχίζεται και συλλέγονται νέα στοιχεία. Η εξέταση DNA που έχει σταλεί σε εργαστήρια στην Αθήνα διαμορφώσει τη δικογραφία.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, βρισκόταν το απόγευμα της Κυριακής στο παραλιακό μπαρ και διασκέδαζε με την παρέα της όταν λίγες ώρες αργότερα έπεσε θύμα βιασμού από τον 27χρονο.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Χανίων είχε συγκεντρωθεί ομάδα νεαρών πολιτών που ανήκουν σε συλλογικότητες της πόλης, ενώ υπήρχε και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και flashnews.gr