Ελλαδα

Σκιάθος: Τι ισχυρίστηκε ο πυροσβέστης για την παιδική πορνογραφία - Γιατί υποδυόταν τον ανήλικο

Η επιθυμία της μητέρας του, τo role playing στα social media και οι επίμαχες φωτογραφίες

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Σκιάθο με κατηγορούμενο 39χρονο πυροσβέστη
Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Σκιάθο με κατηγορούμενο 39χρονο πυροσβέστη © Unsplash (ΑΡΧΕΙΟ)

Ο πυροσβέστης στη Σκιάθο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι είναι εθισμένος στο ιντερνετικό σεξ.

Στη Σκιάθο προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος υποδιοικητής της Πυροσβεστικής του αεροδρομίου, ο οποίος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι ο πυροσβέστης υποδυόταν τον ανήλικο στα social media, προκειμένου να προσεγγίζει τα θύματά του.

Στην απολογία του ο πυροσβέστης παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένος στο ιντερνετικό σεξ, ενώ αρνήθηκε πως στην κατοχή του είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του με μικρά κορίτσια συνδέονται με τον... καημό της μητέρα του να αποκτήσει κορίτσια με ξανθά μαλλιά.

Ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής του αεροδρομίου στη Σκιάθο έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την υπόθεσή με την παιδική πορνογραφία. Σημειώνεται ότι η σύντροφός του -και μητέρα δύο κοριτσιών- κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ο 39χρονος πυροσβέστης είχε οδηγήσει πριν λίγες ημέρες στο κρεβάτι την 10χρονη κόρη της, με την οποία κοιμήθηκαν μαζί. Οι αστυνομικοί εξετάζουν πλέον και το ενδεχόμενο της ασέλγειας ανηλίκου.

Τόσο η μητέρα όσο και τα δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 10 και 12 ετών, θα εξεταστούν από ψυχολόγο, προκειμένου το πόρισμα να συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το αν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε ανάλογες υποθέσεις με ανήλικα κορίτσια.

Πώς αποκαλύφθηκε στη Σκιάθο η υπόθεση με τον πυροσβέστη και την παιδική πορνογραφία

Η 32χρονη σύντροφος του πυροσβέστη στη Σκιάθο είχε χωρίσει πριν από έναν χρόνο με τον πρώην σύζυγό της. Τους τελευταίους 7 μήνες διατηρούσε σχέση με τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής του αεροδρομίου στη Σκιάθο. Συζούσαν στο σπίτι της. Ωστόσο, πριν από δύο μήνες χώρισαν και στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν.

Ο πρώην σύζυγός της την είχε προειδοποιήσει πως ο 39χρονος είχε συνάψει στο παρελθόν σχέσεις με άλλες γυναίκες που ήταν παντρεμένες και είχαν μικρά παιδιά.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (31/08) ο πυροσβέστης επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι που διέμενε μαζί με τη σύντροφό του. Η γυναίκα, θορυβημένη από τις προειδοποιήσεις του πρώην συζύγου της, έψαξε το κινητό του και εντόπισε φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της. Οι φωτογραφίες έδειχναν επίμαχα σημεία της ανήλικης. Του ζήτησε εξηγήσεις. Ωστόσο, ο 39χρονος -λόγω του αλκοόλ- δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει και να δώσει εξηγήσεις, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον βγάλει έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία, όπου και κατήγγειλε τον πυροσβέστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 39χρονου, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν φωτογραφίες με γυναίκες σε προκλητικές στάσεις, τις οποίες ο πυροσβέστης είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν. Παράλληλα, εντοπίστηκαν και κοντινές φωτογραφίες με την ανήλικη κόρη της συντρόφου του να φοράει σορτς.

Στον εισαγγελέα πυροσβέστης - Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία | 04/08/2022 | ΕΡΤ

Η απολογία του 39χρονου πυροσβέστη στη Σκιάθο - Οι ισχυρισμοί του

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, ο 39χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του πως ο λόγος που κρατούσε φωτογραφίες κοριτσιών με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια ήταν επειδή η μητέρα του -την οποία αγαπά πολύ και δεν θέλει να πικράνει- επιθυμούσε ο ίδιος να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει κορίτσια με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Και πρόσθεσε πως κρατούσε τις φωτογραφίες αυτές, προκειμένου να του υπενθυμίζουν τα παιδιά που θέλει η μητέρα του να αποκτήσει. Για τη σύντροφό του είπε ότι τον ζήλευε παθολογικά. Αναφορικά με τις δύο κόρες της 32χρονης ισχυρίστηκε ότι τις βλέπει σαν δικά του παιδιά, ενώ για το πάθος του με το ιντερνετικό σεξ παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έπαιξε διάφορους ρόλους σε σελίδες γνωριμιών (role playing), ανάμεσα στους οποίους ήταν και αυτός του ανηλίκου.

Τι δήλωσε η δικηγόρος του 39χρονου πυροσβέστη στη Σκιάθο για την παιδική πορνογραφία

Ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής του αεροδρομίου στη Σκιάθο αρνήθηκε ότι το υλικό με την ανήλικη κόρη της συντρόφου του είναι πορνογραφικό.

«Αρνούμαστε την κατηγορία. Η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας, όπως έχει αφεθεί να εννοηθεί. Μιλάμε για 2-3 φωτογραφίες οι οποίες δικαιολογούνται και όχι για άλλο υλικό, ούτε για σκληρούς δίσκους» ανέφερε η δικηγόρος του.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει αντίλογος σε όλη την κατηγορία και θα προσβάλλουμε το ένταλμα της προσωρινής κράτησης».

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε πυροσβέστη για παιδική πορνογραφία στη Σκιάθο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ