Ελλαδα

29χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της στη Λαμία

Τι φέρεται να την οδήγησε στην αυτοκτονία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτοκτονία 29χρονης στη Λαμία: Απαγχονισμένη στο σπίτι της η νεαρή φιλόλογος - Το οικογενειακό δράμα και οι οικονομικές δυσκολίες

Τέλος στη ζωή της έδωσε μία 29χρονη γυναίκα στη Λαμία. Το πρωί της Πέμπτης (4/8) η νεαρή φιλόλογος εντοπίστηκε από τις αρχές απαγχονισμένη στο σπίτι της, μετά από ειδοποίηση γειτόνων της ότι από το συγκεκριμένο κτήριο αναδυόταν έντονη μυρωδιά. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για κοπέλα, που είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει και να πάρει πτυχίο Φιλολογίας. Ο πατέρας και η μητέρα της δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους και κατάφεραν να τα μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια και με αρχές.

Αυτοκτονία 29χρονης στη Λαμία: Είχε χάσει και τους δύο γονείς της

Πριν από μερικά χρόνια ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της κοπέλας. Η μητέρα της οικογένειας βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών. Η 29χρονη έκανε μαθήματα σε παιδάκια, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Σήμερα θα έκλεινε τα 29 της χρόνια.

Κοντινό της πρόσωπο δήλωσε στο τοπικό μέσο ότι «δεν πιστεύει πως έκανε κακό στον εαυτό της γιατί δεν είχε δουλειά, αλλά γιατί είχε τα δικά της προσωπικά προβλήματα».

Με πληροφορίες από lamiareport.gr και lamianow.gr