Ελλαδα

Ασυνείδητοι οδηγοί στην Αθήνα κάνουν πίστα τους άδειους δρόμους - Τρέχουν με 160 χλμ. (βίντεο)

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι από την Τροχαία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πίστα circuit η Λεωφόρος Συγγρού τη νύχτα στην άδεια καλοκαιρινή Αθήνα
Πίστα circuit η Λεωφόρος Συγγρού τη νύχτα στην άδεια καλοκαιρινή Αθήνα © EUROKINISSI/ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Αθήνα, με ταχύτητες που φθάνουν τα 160 χλμ., τρέχουν ασυνείδητοι οδηγοί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης εν μέσω καλοκαιριού.

Αυξάνονται στην Αθήνα οι περιπτώσεις με οδηγούς αυτοκινήτων που αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες, θέλοντας να δοκιμάσουν τα όρια των οχημάτων τους και τις οδηγικές τους ικανότητες στους άδειους δρόμους της πόλης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι οδηγοί έχουν μετατρέψει σε... πίστα την άδεια Αθήνα του Αυγούστου. Οι ταχύτητες φθάνουν τα 160 χλμ./ώρα, με την Τροχαία να αυξάνει τους ελέγχους και τα μπλόκα. Αυτό συμβαίνει κυρίως βραδινές ώρες σε κεντρικές λεωφόρους, ενώ δεν λείπουν και οι «κόντρες».

«Κόντρες» στους άδειους δρόμους της Αθήνας - Οδηγοί «γκαζώνουν» σε κεντρικές λεωφόρους

Ειδικότερα, μέσα σε δευτερόλεπτα ξεκινούν αυθόρμητες «κόντρες» και αυτοσχέδιοι διαγωνισμοί ταχύτητας με νικητή τον ασυνείδητο οδηγό που θα τρέξει πιο γρήγορα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Πληροφορίες από την Τροχαία αναφέρουν ότι το φαινόμενο αναμένεται να ενταθεί όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος και η Αθήνα θα αδειάσει ακόμα περισσότερο, καθώς οι αδειούχοι του καλοκαιριού θα φύγουν για νησιά και ηπειρωτική χώρα.

Οι άδειοι δρόμοι γίνονται πίστες ταχύτητας στην Αθήνα | 03/08/2022 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ