- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Εντοπίστηκαν πάνω από 17,5 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά (βίντεο)
Δύο συλλήψεις


Αστυνομικοί εντοπίζουν 17,5 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά. Δείτε βίντεο από την επιχείρηση.
Περισσότερα από 17,5 κιλά κοκαϊνης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης δράσης των ελληνικών και κυπριακών Αρχών, καθώς και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά, προερχόμενο από το Εκουαδόρ και με προορισμό την Κύπρο.
Παράλληλα, συνελήφθησαν δύο άτομα που θα παραλάμβαναν την ποσότητα.
Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προηγήθηκαν έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Γ' Τελωνείο Εισαγωγής Πειραιά, τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και το Τμήμα Όπλων και Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε.
Ειδικότερα, οι Αρχές εντόπισαν σε ψυκτικό μηχάνημα εμπορευματοκιβωτίου ποσότητα 17 κιλών και 690 γραμμαρίων κοκαΐνης, σε 14 συσκευασίες, για τις οποίες διαπιστώθηκε ότι είχαν ως τελικό προορισμό τη Λεμεσό Κύπρου.

Τα σχετικά στοιχεία τέθηκαν υπόψη του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη εφαρμόστηκε η διαδικασία ελεγχόμενης μεταφοράς και παράδοσης, σε συνεργασία με τις κυπριακές Αρχές και την Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, συνελήφθησαν δύο άτομα που πήγαν στο χώρο όπου είχε μεταφερθεί το εμπορευματοκιβώτιο και παρέλαβαν τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά.
Σημειώνεται, ότι η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Κυπριακής Αστυνομίας και την ΕΛΑΣ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 42 πυροσβέστες - Πρόκειται για δύσβατο σημείο
Φέρονται να έχουν αποκομίσει κέρδη από την πώληση αρχαίων αντικειμένων στο εξωτερικό
«Ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για μόρφωση και ευημερία σε κάθε πολίτη, χωρίς αποκλεισμούς»
Η ακτινογραφία της τραγωδίας όπως διατυπώθηκε στην εισαγγελική πρόταση
«Αόριστη η εισαγγελική πρόταση, θα την αντικρούσουμε»
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Για βροχές, κρύο και χιόνια κάνει λόγο ο μετεωρολόγος
Ο απολογισμός έργου και άμεσοι στόχοι του σωματείου
Το χρονικό του συμβάντος
Για ποιους ζήτησε απαλλαγή
Τι υποστήριξε στην αγόρευσή της
«Είναι τέχνη του διαβόλου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων
Θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοσή του
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.