Ελλαδα

Πώς έβαλε τέλος στη ζωή του ο 47χρονος οδηγός στη Λαχαναγορά

Το χρονικό του συμβάντος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο απονενοημένο διάβημα φαίνεται πως προέβη ο 47χρονος στη Λαχαναγορά του Ρέντη - Τα ευρήματα της Αστυνομίας.

Τέλος στη ζωή του φαίνεται πως έβαλε ο 47χρονος οδηγός φορτηγού το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στην καμπίνα της νταλίκας του χθες το πρωί στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Πρόκειται για επαγγελματία οδηγό, ο οποίος είχε σταθμεύσει το όχημά του στο πάρκινγκ της Κεντρικής Λαχαναγοράς επί της οδού Κένεντυ από το βράδυ της Πέμπτης.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και πέρασε ένα tie wrap στο λαιμό του. Αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει από ασφυξία και το πτώμα του να παραμείνει στη θέση του οδηγού ως το πρωί όταν το εντόπισαν δύο συνάδελφοί του.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας που ερεύνησε την καμπίνα της νταλίκας αλλά και την καρότσα του φορτηγού. Από την αστυνομική έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τον ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε τη σορό του 47χρονου.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο 47χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ το πόρισμα θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα μετά τη νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί η σορός του.