Ελλαδα

Σίφνος: Τι έδειξε η νεκροψία στον νεκρό φοιτητή - Πού οφείλεται ο θάνατός του

Ο 22χρονος κατέρρευσε στην παραλία - Είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sifnos-nekros

Νεκρός φοιτητής στη Σίφνο. Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατό του. Ο κορωνοϊός και τι ψάχνουν οι γιατροί για τον νεαρό από τη Λαμία.

Στη Σίφνο η έρευνα για τον αιφνίδιο θάνατο του φοιτητή από τη Λαμία συνεχίζεται. Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία.

Όπως έγινε γνωστό, από ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκραδίου και πνευμονικό οίδημα προήλθε ο θάνατος του 22χρονου φοιτητή. Αυτά προκύπτουν από τη νεκροψία που διενεργήθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/7) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς.

Σύμφωνα με το tvstar που επικαλείται γιατρούς με πολύχρονη εμπειρία στην καρδιολογία, αυτό που συνέβη στον άτυχο 22χρονο είναι από σπάνιο έως και σχεδόν απίθανο. Μιλώντας στο κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας, ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής σχολίασε: «Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Ένα υγιές παιδί να φεύγει ξαφνικά. Πως είναι δυνατόν να μην επανέρχεται με την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που του πρόσφερε γιατρός που βρέθηκε στο σημείο;».

Σίφνος: Θρίλερ με τα αίτια θανάτου του 23χρονου–Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας| 28/7|EΡΤ

Νεκρός φοιτητής στη Σίφνο - Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 22χρονος φοιτητής που απεβίωσε την Τρίτη στη Σίφνο, είχε αισθανθεί ξαφνική αδιαθεσία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ βρισκόταν στην παραλία, έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον φοιτητή στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Δυστυχώς όμως, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η κηδεία του 22χρονου Θανάση Ζέρβα που πέθανε στη Σίφνο, θα τελεστεί στις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ