- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Σέρρες: Συνελήφθη άνδρας που επιχείρησε να πουλήσει μέσω Διαδικτύου αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια.
Αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια επιχείρησε να πουλήσει 66χρονος, μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές και τον συνέλαβαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Πρόκειται για υπήκοο Βουλγαρίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πέντε αργυρά και δύο χρυσά νομίσματα, δύο επιστήθιοι σταυροί και τέσσερα επιστήθια εγκόλπια, όπως επίσης ένα φωτοστέφανο και μία θρησκευτική εικόνα.
Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχαιολόγων, εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Αποστέλλονται δε, στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για περαιτέρω αρχαιολογική εκτίμηση.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα Σερρών.