Συνελήφθη 66χρονος που επιχείρησε να πουλήσει αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια διαδικτυακά
Οι αστυνομικοί παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές
Σέρρες: Συνελήφθη άνδρας που επιχείρησε να πουλήσει μέσω Διαδικτύου αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια.
Αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια επιχείρησε να πουλήσει 66χρονος, μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές και τον συνέλαβαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Πρόκειται για υπήκοο Βουλγαρίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν πέντε αργυρά και δύο χρυσά νομίσματα, δύο επιστήθιοι σταυροί και τέσσερα επιστήθια εγκόλπια, όπως επίσης ένα φωτοστέφανο και μία θρησκευτική εικόνα.
Όλα τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχαιολόγων, εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Αποστέλλονται δε, στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για περαιτέρω αρχαιολογική εκτίμηση.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα Σερρών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.