- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το πόδι του έχασε ένας 45χρονος στη Θήβα, που παρασύρθηκε από τρένο. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στην Αθήνα.
Με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 45χρονος στη Θήβα, τον οποίο παρέσυρε διερχόμενο τρένο. Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/7). Δημοσίευμα στο lamiareport αναφέρει ότι η αμαξοστοιχία 887 είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 το βράδυ από το Λιανοκλάδι με προορισμό την Αθήνα.
Γύρω στις 22:00 στο ύψος της Θήβας, παρέσυρε 45χρονο Ρομά, που για άγνωστους λόγους βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να ακρωτηριαστεί στο κάτω άκρο.
Άμεσα στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο ΓΝ Θήβας και από κει στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκαπίδευση
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.