Ελλαδα

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 14χρονης

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξαφάνιση 14χρονης στη Θεσσαλονίκη
Εξαφάνιση 14χρονης στη Θεσσαλονίκη © Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφανίστηκε 14χρονη από την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία της 14χρονης κοπέλας, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στις 22/07/2022, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Νικολέτα Τ. 14 ετών. Το Χαμόγελο Του Παιδιού ενημερώθηκε στις 22/07/2022, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη σήμερα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την αναζήτηση της ανήλικης, πριν προβούμε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της , βρισκόμαστε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές όπως γίνεται με την διαχείριση κάθε περίπτωσης εξαφάνισης προκειμένου να διαφυλάξουμε το συμφέρον του παιδιού. Στόχος μας είναι η συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου το παιδί να μην βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Νικολέτα έχει ύψος 1,64μ., βάρος 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ