Ελλαδα

H Ryanair εγκαινιάζει νέα δρομολόγια το 2015

Και εισιτήρια από €19,99

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ryanair, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του θερινού προγράμματος του 2015. Τρία νέα δρομολόγια θα προστεθούν από την Αθήνα με προορισμό τις Βρυξέλλες-Charleroi, τη Ρώμη-Ciampino & τη Βαρσοβία-Modlin, ενώ αύξησε και τη συχνότητα των πτήσεων με 3 ακόμα διαδρομές. Οι επιβάτες από Ελλάδα θα μπορούν να επιλέξουν από 9 δρομολόγια από την Αθήνα, και νέες υπηρεσίες όπως αριθμημένες θέσεις, δωρεάν δεύτερη αποσκευή, μειωμένα τέλη, πρόγραμμα business plus, οικογενειακή υπηρεσία, ενώ θα μπορούν να κλείνουν πιο εύκολα τα εισιτήριά τους από τη ανανεωμένη ιστοσελίδα στα ελληνικά και την νέα εφαρμογή με κάρτες επιβίβασης μέσω κινητού.

Γιορτάζοντας την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου Αθήνα 2015 και τα τρία νέα δρομολόγια, η Ryanair ανακοίνωσε την απελευθέρωση 100.000 θέσεων προς πώληση σε ευρωπαϊκό δίκτυο, σε τιμές από €19,99 για ταξίδια τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου.

Συν τοις άλλοις, η εταιρεία θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγάλα Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών (1 x καθημερινά), του Λονδίνου (2 x καθημερινά) και του Μιλάνου (10 x εβδομαδιαία).

Η Kate Sherry, αναπληρώτρια Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύου της Ryanair, δήλωσε ότι οι νέες πτήσεις θα υποστηρίξουν τις 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο Αθηνών, ενώ τόνισε ότι «οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair για τις χαμηλές μας τιμές, κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την ποικίλη επιλογή διαδρομών».

Συγκεκριμένα, το θερινό πρόγραμμα 2015 της Ryanair στην Αθήνα περιλαμβάνει:

• 3 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία Modlin

• 9 συνολικά διαδρομές στην Αθήνα

• περισσότερες πτήσεις & βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα προς Λονδίνο (2 x καθημερινά), Μιλάνο & Θεσσαλονίκη (6 x καθημερινά)

• 126 εβδομαδιαίες πτήσεις επιστροφής

• 1,3 εκατ. νέα πελάτες (1,7 εκατ. πελάτες ετησίως συνολικά)

• 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας ετησίως.