Ελλαδα

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταφορά της

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία για Δευτέρα έλαβε η 33χρονη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου θα περάσει ξανά το κατώφλι της ανακρίτριας για να απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της οδηγήθηκε κάτω από ισχυρότατα μέτρα προστασίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η γυναίκα, που ερευνάται αν είχε εμπλοκή στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, μεταφέρθηκε στο ανακριτικό γραφείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, εμφανώς πιο αδύνατη σε σχέση με τον περασμένο Απρίλιο, οπότε κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, εμφανίστηκε ευθυτενής σε αυτήν τη μεταγωγή της, κοιτώντας ευθεία με το κεφάλι ψηλά.

Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που βαρύνει, πλέον, την 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας αφορά την ανακοπή που είχε υποστεί το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσκοκομείο Πάτρας. Το περιστατικό είχε αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς, αφήνοντας, όμως, μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στο κοριτσάκι.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου στα δικαστήρια της Ευελπίδων © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ