- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αυτά είναι τα ενεργά μέτωπα της πυρκαγιάς στην Αττική
Διάσπαρτες εστίες σε Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη και Διώνη
Παραμένουν ενεργά μέτωπα σε Γέρακα, Παλλήνη, Ανθούσα, Διώνη - H φωτιά κατακαίει και από τις δύο πλευρές της οδού Μαραθώνος.
Σε Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη και Διώνη εντοπίζονται οι διάσπαρτες εστίες φωτιάς αυτή την ώρα όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.
Δείτε τον χάρτη που παρουσίασε ο κ. Αρτοποιός:
Παράλληλα, η φωτιά κατακαίει και από τις δύο πλευρές της οδού Μαραθώνος.
Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, έμφαση δίνεται στη ΝΔ πλευρά της πυρκαγιάς, στα όρια με την Αττική Οδό, πλησίον των εγκαταστάσεων του ΟΑΣΑ και ΝΑ επίσης, στα όρια με την Αττική Οδό, πλησίον των εγκαταστάσεων της ΒΙΑΝΕΞ.
Να θυμίσουμε πως επιχειρούν 485 πυροσβέστες με 28 ομάδες πεζοπόρα και 120 οχήματα. Στο πεδίο παραμένουν και οι Ρουμάνοι πυροσβέστες. Για την αεροπυρόσβεση ήδη επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για εναέριο συντονισμό, ενώ έχουν κινητοποιηθεί άλλα τέσσερα αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Συνδράμουν Δασική Υπηρεσία, ΕΚΑΒ, ΓΕΣ, ΟΤΑ και ΕΛΑΣ που διαθέτει 626 αστυνομικούς με 232 οχήματα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.