Ελλαδα

Κόρινθος: Η τραγική ιστορία της 18χρονης - Ο θάνατος του κολλητού της σε τροχαίο

Χαροπαλεύει ο 15χρονος στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 18χρονη στην Κόρινθο και ο κολλητός της που σκοτώθηκαν σε τροχαίο με διαφορά 1,5 χρόνων
Η 18χρονη στην Κόρινθο και ο κολλητός της που σκοτώθηκαν σε τροχαίο με διαφορά 1,5 χρόνων © Facebook | korinthostv

Η 18χρονη που σκοτώθηκε στην Κόρινθο, είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο 1,5 χρόνο πριν. Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός. Το story στο Instagram.

Την ώρα που η έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα στην Κόρινθο συνεχίζεται, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως.

Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου στην εθνική οδό Κορίνθου - Τριπόλεως που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/7).

Ο 15χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα. Στη μοιραία βόλτα με το αυτοκίνητο έχασε τη ζωή της η αδελφή του, ηλικίας 18 ετών και ένας 16χρονος φίλος τους. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 15χρονος είχε πάρει κρυφά τα δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου. Στο Instagram υπάρχει και ένα story, το οποίο δείχνει τον 15χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο στην Κόρινθο λίγο πριν σημειωθεί το μοιραίο τροχαίο.

«Οι πάντες είναι σοκαρισμένοι...» Το τελευταίο στόρι που ανέβασε ο 15χρονος πριν το δυστύχημα | ΕΡΤ

Το τροχαίο που η 18χρονη στην Κόρινθο είχε χάσει τον κολλητό της

Στα social media υπάρχει ανάρτηση που αναφέρει ότι η 18χρονη είχε χάσει τον κολλητό της σε τροχαίο πριν από 1,5 χρόνο περίπου. Ειδικότερα, στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση γνωστοποιείται ότι ο κολλητός της 18χρονης είχε πεθάνει σε τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2021.

«Κοριτσάκι μου όμορφο σίγουρα θα τον βρεις εκεί ψηλά στο παράδεισο, στο επανιδείν αγάπες μου όμορφες και εσύ σε τροχαίο όπως και ο Θοδωρής μου. 23/2/21 ο Θοδωρής μου και σήμερα εσύ 18/7/22 πας στον κολλητό σου, καλό ταξίδι στους Αγγέλους» αναφέρει το μήνυμα.

Κοριτσάκι μου όμορφο σίγουρα θα τον βρης εκεί ψηλά στο παράδεισο στο επανιδείν αγάπες μου όμορφες και εσύ σε τροχαίο...

Posted by Αλεξια Γογολα on Monday, July 18, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ