Ελλαδα

Συντριβή antonov στην Καβάλα: Το νέο σοκαριστικό βίντεο - Καρέ καρέ η πτώση του αεροσκάφους

Η στιγμή που το αεροπλάνο διαλύεται στο έδαφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρέ καρέ η συντριβή του antonov στην Καβάλα
Καρέ καρέ η συντριβή του antonov στην Καβάλα © Facebook

Νέο βίντεο από τη συντριβή του antonov στην Καβάλα. Η στιγμή που το αεροπλάνο έχει τυλιχθεί στις φλόγες και συντρίβεται στο έδαφος.

Στην Καβάλα κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το αεροσκάφος antonov συνετρίβη στο έδαφος. Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται το αεροσκάφος να χάνει ύψος, να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και να συντρίβεται στο έδαφος.

Νεκρά ανασύρθηκαν και τα 8 μέλη του πληρώματος. Το βίντεο είναι από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με δομικά υλικά στην περιοχή που βρίσκεται το Παλαιοχώρι, όπου σημειώθηκε η συντριβή του antonov. Μετά την πτώση του αεροσκάφους ακολουθεί μια τεράστια έκρηξη. Η λάμψη συνοδεύεται από πυκνό καπνό, ο οποίος αρχίζει να αναδύεται ψηλά στον νυχτερινό ουρανό. Ακολουθούν απανωτές εκρήξεις.

Η στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους.

Η στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους την 16/7/2022 στο Παλαιοχώρι Καβάλας όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της Taurus Hellas Security

Posted by Taurus Hellas Security on Monday, July 18, 2022

Η επείγουσα ανακοίνωση για τα πυρομαχικά του antonov στην Καβάλα και η μοιραία απόφαση του πιλότου

Σημειώνεται ότι έχει γίνει επείγουσα ανακοίνωση από τον Δήμο Παγγαίου για τα πυρομαχικά που κουβαλούσε το μοιραίο αεροσκάφος. Ειδικότερα, καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να ειδοποιήσουν αμέσως τις αρχές σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποιο πυρομαχικό.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη συντριβή του αεροσκάφους στο Παλαιοχώρι έρχεται την ώρα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τη μοιραία απόφαση που πήρε ο πιλότος του antonov. Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τη Σερβία με 11,5 τόνους πυρομαχικά για το Μπαγκλαντές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ