Ελλαδα

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα»

Η διάσημη ηθοποιός έχει κορωνοϊό - Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1933

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό
Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό © YouTube/ΑΝΤ1

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Έχει κορωνοϊό και περνά σε καραντίνα τα γενέθλιά της. Γεννήθηκε σαν σήμερα 16 Ιουλίου το 1933.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στη μοναξιά που βιώνει. Η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε σαν σήμερα 16 Ιουλίου, το 1933. Διανύει το 89ο έτος της ηλικίας της και μιλώντας στην Espresso αναφέρθηκε στην πιο μοναχική περίοδο της ζωής της.

Όπως ανέφερε, έχει κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα, με αποτέλεσμα να περνά μοναχικά τα γενέθλια της.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα. Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι (σ.σ. θαλάσσιο πέρασμα)» τόνισε.


Και πρόσθεσε: «Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα».

«Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου» ανέφερε επίσης η Μαίρη Χρονοπούλου, ξεκαθαρίζοντας: «Είναι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής μου, τα πιο μοναχικά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ