Ελλαδα

30χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 22χρονο σύντροφό της στο Νέο Φάληρο

Πώς έγινε η επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βία κατά των γυναικών
Βία κατά των γυναικών © Unsplash

Νέο Φάληρο: Ξυλοδαρμός 30χρονη στη μέση του δρόμου από τον σύντροφό της - Η μήνυση και οι πρώτες βοήθειες από περαστικούς

Μήνυση κατά του 22χρονου συντρόφου της κατέθεσε μία 30χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου στο Νέο Φάληρο. Η γυναίκα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στη μέση του δρόμου μετά τον ξυλοδαρμό από τον νεαρό που την τράβηξε έξω από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ξυλοδαρμός καταγράφηκε στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής (3/7), όταν το ζευγάρι άρχισε να λογομαχεί μέσα στο όχημα του 22χρονου επί της λεωφόρου Κηφισού. Σε κατάσταση αμόκ ο 22χρονος χτυπούσε τη 30χρονη, η οποία τον γρατζουνούσε. Αργότερα, ο 22χρονος άνοιξε την πόρτα του οχήματος και πέταξε τη 30χρονη έξω από το αυτοκίνητο σε κατάσταση λιποθυμίας. 

Όπως κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων - Νέου Φαλήρου, βρισκόταν με τον 22χρονο στο όχημα όταν ξαφνικά και ενώ μιλούσαν «άναψαν τα αίματα». Το θύμα σε κατάσταση σοκ και τραυματισμένο και στον αριστερό γοφό, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Η 22χρονη κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων μήνυση κατά του 22χρονου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ