Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποχώρησε ο ένας δικηγόρος

Προχωρά γρήγορα η υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποχώρησε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της
Ρούλα Πισπιρίγκου © Youtube / Star

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποχώρησε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της.

Αποχώρησε από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Ζάρδας, και πλέον θα εκπροσωπείται μόνο από τον  Όθωνα Παπαδόπουλο. Ο κ. Ζάρδας ενημέρωσε ότι δεν βρίσκεται πλέον στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης η οποία ήδη κλήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δυο παιδιών της.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Ζάρδα έχει ως εξής: «Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

»Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου.  Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας».

Πάτρα - Πισπιρίγκου: Σε 15 ημέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega σε 15 ημέρες «θα έχουν τελειώσει όλα» αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Αυτή είναι η εντολή των δύο εισαγγελέων που εποπτεύουν την υπόθεση, οι οποίοι θέλουν να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα σε 15 ημέρες, προκειμένου να εξετάσουν αν θα ασκήσουν δίωξη στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κλήση που πήρε την Πέμπτη η 33χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, περιγράφει επακριβώς για ποια αδικήματα θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη και, συγκεκριμένα, όπως σημείωσε η δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη, ως «βασική ύποπτη» για τις δολοφονίες των δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ