Ελλαδα

14χρονη στον Βόλο έπεσε στο μπάνιο και πέθανε μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας

Τραγωδία στο Αλιβέρι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βόλος: 14χρονη πέθανε 4,5 μήνες μετά την πτώση της στο μπάνιο του σπιτιού της - Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Μετά από 4,5 μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο έσβησε η 14χρονη από τη Νέα Ιωνία Βόλου που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι έπειτα από πτώση που είχε στο μπάνιο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η 14χρονη κοπέλα έκανε μπάνιο, όταν έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε στο κεφάλι. Το δυστύχημα σημειώθηκε πριν από 4,5 μήνες στο σπίτι της στο Αλιβέρι Ν. Ιωνίας. Το κορίτσι νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Πληροφορίες του e-thessalia.gr αναφέρουν ότι το ανήλικο κορίτσι είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά μετέφεραν την ανήλικη στο Νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο. Στο ΤΕΠ του Νοσοκομείο Βόλου είπαν ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Οι γιατροί εντόπισαν τραύματα στο κεφάλι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 10.30 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Ν. Ιωνίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ