Ελλαδα

Κυψέλη: Πατέρας και αδελφός κλείδωσαν 22χρονη σε υπόγειο-Δεν ενέκριναν τη σχέση της

Πώς η 22χρονη κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βία κατά των γυναικών
Βία κατά των γυναικών © Unsplash

Κυψέλη: Αρπαγή νεαρής κοπέλας από τον πατέρα και τον αδελφό της - Ο λόγος, το υπόγειο που τη μετέφεραν και η κλήση στην ΕΛ.ΑΣ.

Στιγμές τρόμου έζησε μία 22χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, όταν ο πατέρας της και ο αδελφός της την έκλεισαν στο υπόγειο για τις αλλάξουν γνώμη για τη σχέση της, αφού δεν ενέκριναν τον δεσμό της με έναν 37χρονο. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας, ο αδελφός της 22χρονης και ένας φίλος τους βγήκαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή κοπέλα. Όταν την εντόπισαν να κάνει βόλτα με τον σύντροφό της, κατέβηκαν από το όχημα και με τη χρήση βίας άρπαξαν την 22χρονη, την επιβίβασαν με το ζόρι στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στην Καισαριανή, όπου την κλείδωσαν σε υπόγειο, αφού πρώτα της πήραν το κινητό της τηλέφωνο. 

Αρκετές ώρες αργότερα, το πρωί της Δευτέρας (27/6) η 22χρονη τους πείθει ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Τότε χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους σε κοντινή απόσταση από το υπόγειο για να τους εξυπηρετήσει και η νεαρή γυναίκα κατάφερε να καλέσει την Ελληνική Αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά και η 22χρρονη κατήγγειλε τον πατέρα, τον αδελφό της, αλλά και τον φίλο τους. 

Πατέρας και αδελφός συνελήφθησαν από τις αρχές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ